Sessions

4 Year Old Sessions

Currently, we have three 4 Year Old Kindergarten Groups, each offering 15 hours of Kindergarten to our children each week.

  • Blue Group children attend our longer day session of 7.5 hours two days a week. Blue runs on Monday and Wednesday from 8.30am to 4pm.
  • Red Group children attend 5 hour sessions three days a week. Red runs on Tuesday, Thursday and Friday from 9.30am to 2.30pm.
  • Yellow Group children attend 5 hour sessions three days a week. For Yellow, you can choose three of the four sessions on Monday, Wednesday and Friday mornings from 8.15am to 1.15pm and Thursday afternoon 11.45pm to 4.45pm.

3 Year Old Sessions

 Currently, we have three 3 Year Old Kindergarten Groups, offering 6 or 6.5 hours of Kindergarten to our children each week. 

  • Pink Group children attend 3 hour sessions twice a week. Pink runs on Monday and Wednesday from 1.45pm to 4.45pm.
  • Green Group children attend 3 hour sessions one morning and one afternoon a week. Green runs on Thursday morning from 8.15am to 11.15am and Friday afternoon from 1.45pm to 4.45pm.
  • Purple Group children attend our longer day session of 6.5 hours once a week. Purple runs on Tuesdays from 8.30am to 3pm.